Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

over scoren kun je leren

Ouders van middelbare scholieren en de scholieren zelf, wonen jullie in Tilburg of omstreken en zijn jullie  op zoek naar ondersteuning bij het maken / leren van je huiswerk? Kom dan naar de huiswerkbegeleiding van Scoren kun je leren!

Dit alles onder begeleiding van ons, Ad en Sylvie. Wij zijn bevlogen docenten met veel ervaring in het middelbaar onderwijs. Ad als gymdocent met managementtaken en een wiskundeknobbel en Sylvie als docente Frans en Nederlands en epert in studie- en leervaardigheden. Al 30 jaar helpen wij leerlingen erg graag met het schoolwerk. We zijn ook beiden remedial teacher. In ons team helpen tevens studenten die bezig zijn met de lerarenopleiding. Zo kun je echt met al je vragen betreffende alle leerstof terecht. 

Scoren kun je leren bestaat bijna 11 jaar (sinds september 2009) Al 11 jaar beleven we mooie leerervaringen voor iedereen.

Doelgroep

Middelbare scholieren op alle schoolniveaus vanaf klas 1 t/m klas 6. MBO- en HBO-leerlingen zijn ook welkom. Bijvoorbeeld om de rekenvakken bij te spijkeren of je talentoets te halen of een taal te upgraden of wanneer je studie niet lekker loopt vanwege verkeerde aanpak en / of gebrek aan motivatie.

Welke (expertises aanwezig van welke) vakken op welke avond:

Maandag: economie, m&o, wis. A/B) en talen (Fa., Ne., Du., Eng.) en leren leren

Dinsdag: eco., m&o, wis. A/B, natuurkunde, de zaakvakken bio, aardrijkskunde en geschiedenis en de talen en leren leren.

Woensdag: wiskunde , de exacte vakken als natuurkunde en scheikunde en leren leren

Donderdag: talen, wis., leren leren

Op locatie Odulphus kunnen alle vakken aan de orde komen.

Meer weten over ons?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren