eindexamentraining 

Het eindexamen komt steeds dichterbij! Wij bieden individuele eindexamentraining! Jawel u leest het goed 1 op 1 examenvragen oefenen.

Al negen jaar geeft Scoren kun je leren eindexamentraining gedurende de meivakantie. De leerlingen van alle schoolniveaus zijn bij ons welkom. Dit jaar bieden we dezelfde mogelijkheid tot de optimale voorbereiding op het eindexamen. Al veel leerlingen gingen jullie voor op dit traject en het slagingspercentage ligt rond de 97 %. 

De trainingen lopen van 22 april tot en met 3 mei

Ook tijdens tijdens de examens is het mogelijk om eindexamentrainingen te volgen.

locatie: 

Tijdens de meivakantie in wijkcentrum de Back Schout Backstraat 33 (vanwege een fikse verbouwing in de Christoffelschool, tijdens de examens in Kindcentrum Christoffel basisschool Schout Backstraat 41 Tilburg (waar normaal ook onze huiswerkbegeleiding is)

Opzet van de dagen:
9.30 uur (9.15 uur aanwezig) tot 16.00 uur. Onder individuele begeleiding van een ervaren, professionele begeleider/docent wordt er een thuis gemaakt schoolexamen doorgenomen om zo te zien waar de fouten liggen en daarna wordt er samen een oud schoolexamen gemaakt en alle moeilijkheden worden onder de loep genomen. Uw kind krijgt zodoende een begeleiding precies op maat, omdat het een individuele begeleiding betreft. U kunt inschrijven voor alle vakken. Het is mogelijk om voor een of meerdere dagde(e)len in te schrijven. Ochtend: 9.30 tot 12.30 uur en middag 13.15 tot 16.15 uur. Indien uw kind de hele dag aanwezig is, wordt er een lunch aangeboden tijdens de middagpauze. De hele dag is er gratis drinken te verkrijgen.

De kosten voordeze training bedragen € 90 per dagdeel en € 180 voor een hele dag. Als uw kind al deelneemt aan de huiswerkbegeleiding krijgt u korting op de training. 

Opgeven kan via een mail naar info@scorenkunjeleren.nl  of een belletje naar Sylvie 0613457772

Samen op naar een mooi diploma ! We staan voor je klaar!

team Scoren kun je leren