Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Training beter leren omgaan met faalangst (=BOF-training)

Leerlingen/volwassenen van alle leeftijden kunnen bij ons een faalangstreductietraining volgen. Deze faalangst kan ontstaan zijn door onder meer dyslexie of andere leerproblemen.

Aanpak: 
In een programma van 6 a 7 keer 1 à 1 1/ 2 uur gaan we werken aan verminderen van stressgevoelens bij proefwerken/examens of bij het houden van een presentatie voor de klas of voor een groep.

Het is een hele praktische training, dus veel doen en ervaren met aanvulling van theorie bijvoorbeeld waarom je een black-out krijgt en hoe het lichaam werkt wanneer het stress ervaart. Onderdeel is ook ontspanningsoefeningen en oefeningen waardoor je je zelfinzicht vergroot. 

De training is alleen te volgen maar ook in groepjes. Ik (Sylvie) bied deze training al 20 jaar aan met hele goede resultaten.

Aanmelden?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren