Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

eindexamentraining 2019 bij scoren kun je leren

Beste ouders van eindexamenleerlingen en de eindexamenleerlingen zelf:

Belangrijk nieuws!!!

Je bent een eindexamenleerling of u heeft een kind dat dit jaar in het eindexamenjaar zit. Dat is een spannend jaar en het eindexamen komt steeds dichter bij. Al zes jaar geeft Scoren kun je leren eindexamentraining gedurende de meivakantie. De leerlingen van alle schoolniveaus zijn bij ons welkom. Al zes jaar slagen bijna alle leerlingen en hebben we een slagingspercentage van 97% en met de herexamens wordt dit aantal nog hoger. Dit jaar bieden we dezelfde mogelijkheid tot de optimale voorbereiding op het eindexamen. Al veel leerlingen gingen jullie voor in dit traject.

Data: 23, 24, 25, 26 28, 29, 30 april, 1 , 2   3 mei (27 april niet) en tijdens de eindexamens 6 t/m 17 mei in de avond

Locatie:
Christoffel basisschool Schout Backstraat 41 Tilburg

Opzet van de dagen:
9.30 uur (9. 15 uur aanwezig) tot 16.15 uur inclusief lunch en drinken. Onder individuele begeleiding van een ervaren, professionele begeleider/docent wordt er een zelfgemaakt examen doorgenomen om zo te zien waar de fouten liggen en daarna wordt er samen een nieuw examen gemaakt en alle moeilijkheden worden onder de loep genomen. Uw kind krijgt zodoende een begeleiding precies op maat, omdat het een individuele begeleiding betreft. U kunt inschrijven voor alle vakken. Het is mogelijk om voor een of meerdere dagde(e)len in te schrijven. Ochtend: 9.30 tot 12.30 uur en middag 13.15 tot 16.15 uur De kosten van deze training bedragen € 75 per dagdeel en €150 voor een hele dag inclusief lunch en drinken en studiemateriaal.

Op dit moment is het al mogelijk om in te schrijven voor de nationale examenplandagen. We gaan de hele leerperiode vóór de meivakantie inplannen en bepalen hóe je gaat leren.

Graag een aanvraag via mail info@scorenkunjeleren.nl. Je/U mag me ook altijd bellen voor meer info (0613457772). 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren