Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

eindexamentraining 2021 bij scoren kun je leren

In 2020 was alles anders rondom het eindexamen, dus de informatie hieronder is niet meer van belang. hier leest u wel de sfeer die wij proberen te creeeren tijdens de trainingen. Komend jaar wordt hopelijk weer een normaal jaar, zodat het eindexamen op een normale manier afgenomen gaat worden. Houd goed onze site in de gaten waarin uitgelegd wordt hoe wij te werk gaan in de meivakantie t/ m de eindexamens zelf! Onze trainingen worden altijd een-op-een gegeven, gedurende elke dag in de meivakantie op eenzelfde locatie. Inschrijven voor meerdere vakken is mogelijk en alle vakken kunnen in principe aangevraagd worden.  we hebben al 7 jaar ervaring met het geven van eindexamentraining op onze locatie. Vanaf december is deze informatie zeker op-to-date.

Belangrijk nieuws!!!  Jij wil toch zeker ook je diploma behalen en door naar je vervolgstudie!!

 Zoals jullie allemaal wel weten gaan de centrale eindexamens dit jaar niet door en zijn de schoolexamens leidend voor de afronding van het examenjaar.

Voor vele leerlingen geldt dat er na de meivakantie ( 6 t/m 13 mei) een periode van inhaal-schoolexamens is om zodoende je examenjaar voldoende te kunnen afronden.

Dit zijn erg belangrijke examens waar veel van af hangt.

Al zes jaar geeft Scoren kun je leren eindexamentraining gedurende de meivakantie.

Ook nu willen we de meivakantie gebruiken om jullie online zo goed mogelijk klaar te stomen voor deze schoolexamens. Wij zijn namelijk van mening dat het erg lastig is om dat helemaal alleen thuis te doen tijdens de vakantie.

De leerlingen van alle schoolniveaus zijn bij ons welkom.

 Data:  20 april t/ m 4 mei alle dagen

 Locatie:

Deze mag je zelf bepalen zolang je maar op gepaste afstand zit met je laptop van een ander en in rust kunt deelnemen aan deze virtuele ( via Zoom of Hangouts), individuele begeleiding.

 

Opzet van de dagen:

9.30 uur tot 16.15 uur. Onder individuele begeleiding van een ervaren, professionele begeleider/docent wordt er een eerder gemaakt schoolexamen doorgenomen om zo te zien waar de fouten liggen en daarna wordt er samen een proefschoolexamen gemaakt en alle moeilijkheden worden onder  de loep genomen. Uw kind krijgt zodoende een begeleiding precies op maat, omdat het een individuele begeleiding betreft. U kunt inschrijven voor alle vakken. Het is mogelijk om voor een of meerdere dagde(e)len in te schrijven. Ochtend: 9.30 tot 12.30 uur en middag 13.15 tot 16.15 uur De kosten van deze training bedragen € 50 per dagdeel en € 100 voor een hele dag. Een zeer scherpe prijs in deze Coronatijd, normaal liggen de prijzen voor deze trainingen veel hoger. Graag een aanvraag via mail (info@scorenkunjeleren.nl) zo snel mogelijk.

Je/U mag me ook altijd bellen voor meer informatie (0613457772).

 

Een hartelijke groet,

 

Sylvie Willekens, namens team Scoren kun je leren  Sylvie: 0613457772  

Scoren kun je leren

info@scorenkunjeleren

www.scorenkunjeleren.nl

www.facebook.com/scorenkunjeleren

instagram/scoren kun je leren

Graag een aanvraag via mail info@scorenkunjeleren.nl. Je/U mag me ook altijd bellen voor meer info (0613457772). 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren